onsdag 5 augusti 2009

Tennis, varningsblinkers, glass och Urkult

På morgonen vaknade jag upp pigg som en tortyrfånge med narkolepsi...eller morgon. Klockan var 11, så det var ju nästan lunch. Sedan iväg runt 12 för att krossa Tori på tennis och det var ju det jag gjorde. Jag är nog sämsta vinnaren/förloraren på norra halvklotet för jag kan då inte låta bli att försöka vinna trots att jag egentligen mest skulle lära henne spela tennis. Kul var det iaf.

En glass som vinstpokal och hemfärd. Men vi kom bara några kilometer innan lamporna började lysa i bilen och det stod stopp med stora röda bokstäver på displayen.
-Helvetes jävlar, bara det inte är något stort fel tänkte jag poppade hooden och gick ut.
Den var bara överhettad så vi fick vänta ett tag och sen åka till Statoil för att köpa lite kylarvätska för att fylla upp. När jag ändå var där under huven så åkte jag på slavgörat att kolla oljan och spolarvätskan. Menmen, nu har jag lärt någon flera saker under en halv dag.

Vad återstår under den andra halvan att göra?
Tror jag ska lira lite poker och fixa till en bild som jag håller på med.
Lite av en hyllningsbild till Urkult skulle man kunna säga.
Urkult var, by the way, väldigt kul även om jag inte alls egentligen var i någon som helst form för att festa. Snuvig som en dammallergiker i en dammsugarpåse så försökte jag ändå hålla fanan högt och hålla jämna steg med de andra som jag var där med. Gick väl...sådär...under lördagen iaf. Då låg jag mest och halvsov medan de andra började korka upp whiskeyn, djävulsmintuun och ölen. Framemot kvällen fick jag dock igång gammelkroppen och framförde Tribute av Tenacious D en 5-6ggr kompad av Bulan för både de som ville och inte ville.
Tack för den schyssta helgen grabbar, mycket trevligt! :)
Well well, hyllningsbilden kommer att dyka upp här på bloggen framöver.
Håll till godo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar